Living

Domotica

Ieder huis dat tegenwoordig gebouwd wordt, heeft enige vorm van domotica. Vaak betreft het dan op zichzelf staande systemen die onderling niet met elkaar praten waardoor er helaas langs elkaar heen gepraat wordt en dat is zonde. Bovendien is er vandaag de dag zoveel meer mogelijk en daarom zijn wij graag vanaf het eerste begin betrokken bij de planning van een nieuwe woning. Doordat we dan alles optimaal op elkaar kunnen afstemmen, bereikt u het ideale wooncomfort en rendement.

Wij zijn thuis in de wereld van domotica. Te vaak zien we prachtige huizen waar de duurste oplossingen voor zijn gekocht en toch is de eigenaar niet tevreden met het eindresultaat. De technische installaties werken niet, of ze werken niet goed samen. Iedere leverancier heeft zijn eigen specialisme met als gevolg dat er vaak veel systemen in huis komen die allemaal anders bediend moeten worden. Het is geen hogere wiskunde, maar het kan toch best lastig zijn om het geheel beheersbaar te houden. Alles werkt net een beetje anders en dus maken wij het u gemakkelijk. Wij zorgen dat al die verschillende systemen in één overzichtelijke app te bedienen zijn.

Om zaken als verlichting, ventilatie, verwarming, beveiliging, audio en video en energiemanagement onderling te verbinden maken wij onder andere gebruik van het KNX protocol. Als alternatief voor deze relatief dure oplossing passen wij steeds vaker een zeer betrouwbaar en uiterst flexibel, draadloos systeem toe. We installeren Fibaro bij zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Door onze expertise op het gebied van programmeren zijn we in staat om ook niet standaard wensen binnen uw smart home te realiseren.

* Wetec is geautoriseerd dealer van Fibaro

Alle mogelijkheden binnen Living

installatie 1

Installatie

Wij bouwen geen huizen, maar maken huizen wel helemaal af. Wetec zorgt…

BEVEILIGING

Beveiliging

U bepaalt wie er welkom is. Met onze moderne veiligheidsoplossingen…

installatie 1

Energieopslag

Steeds meer mensen leggen zonnepanelen op het dak. Dat is een goede…

installatie 1

De Smart Home Energy App

Hoeveel energie heeft uw huis nodig en wanneer precies? Dat is een…

energieopwekking

Energieopwekking

Met zonnepanelen (PV) of een compleet PVT-systeem kunt u energie opwekken…

installatie 1

Verwarmen en koelen

Een aangename huistemperatuur in alle seizoenen van het jaar…

Meer informatie?