Living

Energieopslag

Steeds meer mensen leggen zonnepanelen op het dak. Dat is een goede ontwikkeling, want het maakt ons als samenleving minder afhankelijk van vervuilende fossiele brandstoffen. Zo maken we optimaal gebruik van de zon en zetten dat om in energie voor eigen gebruik. Dat wat overblijft wordt (meestal) doorgezet naar het net om andere huishoudens te voeden. Als de zon een keer minder hard schijnt dan betrekken ook zonnepaneelbezitters stroom van het net, of schakelen andere bronnen bij. Zonde, want het is veelal duurder en dat terwijl er eigenlijk ruim voldoende energie wordt opgewekt om dit soort dips af te dekken als u in staat was geweest het tijdelijk op te slaan. Wanneer u investeert in een accuopslagsysteem dan heeft u altijd stroom wanneer u dat wenst. Dat is een luxe die vandaag de dag nog niet iedereen zich kan permitteren, maar het geeft u een enorm stuk vrijheid. U bent uw eigen energiemaatschappij.
De eerste stap kan overigens heel simpel zijn, want het batterijpakket van de elektrische auto(‘s) kan ook als opslag dienen om het huis te voeden. Bi-directioneel laden is directe winst! De laadpaal voor de auto wordt uiteraard ook door ons geïnstalleerd.

Onze adviseurs berekenen wat voor u het passende accusysteem is en dit kan op termijn, bij een eventueel toenemende energiebehoefte, worden uitgebreid met extra accupakketten.

Alle mogelijkheden binnen Living

installatie 1

Installatie

Wij bouwen geen huizen, maar maken huizen wel helemaal af. Wetec zorgt…

installatie 1

Domotica

Ieder huis dat tegenwoordig gebouwd wordt, heeft enige vorm van domotica…

installatie 1

Energieopwekking

Met zonnepanelen (PV) of een compleet PVT-systeem kunt u energie opwekken…

installatie 1

De Smart Home Energy App

Hoeveel energie heeft uw huis nodig en wanneer precies? Dat is een…

energieopwekking

Beveiliging

U bepaalt wie er welkom is. Met onze moderne veiligheidsoplossingen…

installatie 1

Verwarmen en koelen

Een aangename huistemperatuur in alle seizoenen van het jaar…

Meer informatie?