Living

Energieopwekking

Met zonnepanelen (PV) of een compleet PVT-systeem kunt u energie opwekken en vaak zelfs meer dan u (nu) nodig heeft. Als u de teveel opgewekte elektriciteit levert aan het net dan is dat op zich positief en het kan zelfs lucratief zijn, al krijgt u er geen riante vergoeding voor. U bent geen energiebedrijf en zult er vast geen verdienmodel van willen maken en dus is het naar ons idee het slimst om gewoon op te wekken wat u nodig heeft. Maar hoe weet u hoeveel energie u nodig heeft? Dat toont en regelt de Wetec SHE app. Als het even kan dan zorgen we dat er voor de zekerheid – voor het opvangen van onverwachte pieken – nog wat extra’s achter de hand is doordat we energie opslaan in accusystemen (zie Energieopslag). Zo bent u zelfvoorzienend en energieneutraal en dat is in onze visie hoe in de toekomst de energievoorziening georganiseerd zal worden, maar wij doen het nu al!

Door gebruik te maken van krachtige zonnepanelen die we zo plaatsen dat ze een maximale opbrengst hebben, voorzien we de woning van elektriciteit. Met zonneboilers verzorgen we (een deel van) de verwarming van het water en/of vloerverwarmingssysteem en met ons unieke warmtepompsysteem halen we warmte of desgewenst koelte uit de buitenlucht. Daarnaast gebruiken we de auto wanneer die stilstaat en niet hoeft te rijden als goedkope energiebron om het huis te voorzien van elektriciteit. Die mix maakt dat het werkt en dus is het belangrijk dat de systemen van elkaar weten wat ze doen. Dáár zit de kracht van Wetec.

Een Qsilence PVT-systeem is de ideale manier om energie op te wekken. Onder Verwarmen & Koelen hebben we de werking van dit ingenieuze systeem beschreven. State-of-the-art, duurzaam én made in Holland!

Alle mogelijkheden binnen Living

installatie 1

Installatie

Wij bouwen geen huizen, maar maken huizen wel helemaal af. Wetec zorgt…

installatie 1

Domotica

Ieder huis dat tegenwoordig gebouwd wordt, heeft enige vorm van domotica…

installatie 1

Energieopslag

Steeds meer mensen leggen zonnepanelen op het dak. Dat is een goede…

installatie 1

De Smart Home Energy App

Hoeveel energie heeft uw huis nodig en wanneer precies? Dat is een…

installatie 1

Beveiliging

U bepaalt wie er welkom is. Met onze moderne veiligheidsoplossingen…

installatie 1

Verwarmen en koelen

Een aangename huistemperatuur in alle seizoenen van het jaar…

Meer informatie?