Installatie

Wij bouwen geen huizen, maar maken huizen wel helemaal af. Wetec zorgt dat het meer is dan alleen een dak dat beschermt tegen de regen, wij geven huizen de luxe die wonen leuk maakt en geven het de allure die past bij de bewoners. Dat doen we al jaren tot grote tevredenheid van inmiddels ontelbare relaties op het eiland en in de omliggende regio’s. Omdat we vinden dat onze klanten ook moeten kunnen vertrouwen op een goede service met een snelle responsetijd, is het wel handig dat we dichtbij zitten. Wij beschikken over een eigen installatieteam én een 24×7 storingsdienst. Afspraak is afspraak is nou eenmaal makkelijker na te komen als je alles in eigen hand houdt.

Veel mensen kennen ons als de betrouwbare installateur die even een paar extra stopcontacten aanlegt, een nieuwe stoppenkast levert of de zonnepanelen plaatst, maar we doen heel veel meer. Als u rondkijkt dan ziet u de fraaiste huizen en veel van die met name luxere woningen zijn/worden door ons voorzien van een stuk intelligentie die maken dat het huis gaat leven.
Een bestaand huis achteraf smart maken kan altijd, maar als het even kan dan zijn wij vanaf het eerste ontwerpstadium bij de bouw betrokken want dan is alles optimaal op elkaar af te stemmen. Wetec is uw partner als u smart wilt (ver)bouwen en maximaal wenst te profiteren van de moderne technische mogelijkheden. Als het gaat om nieuwbouw of om renovatie/verduurzaming waar alle disciplines samenkomen, zijn we in ons element. Wij koppelen alles aan elkaar en zorgen dat het werkt.

Er zijn veel specialisten, maar het is van groot belang dat je het totaal blijft overzien en het als één oplossing kunt adviseren, installeren en onderhouden.

MARKTEN