Energieneutraal wonen op een comfortabele wijze.

LIVING

Wonen maken we comfortabeler, veiliger en zuiniger en dat met het oog op de toekomst. Bij alles wat we ontwikkelen, bouwen en programmeren richten we ons op de wensen van de klant. Denk hierbij aan gebruiksgemak, rendement en duurzaamheid.

Met de kennis en ervaring die we jarenlang binnen de maritieme sector en machinebouw hebben opgebouwd, hebben we een voorsprong op de techniek die we gebruiken voor Living.

Door het toepassen van home automation (smart home) in combinatie met een off grid systeem ontstaat een totaal nieuwe manier van maximaal energieneutraal wonen op een comfortabele wijze.

Door het toepassen van technieken zoals energieopslag in accu’s in combinatie met zonnepanelen, warmtepomp, warmteboilers, auto laden, etc. is ook de complexiteit toegenomen om deze technieken optimaal te integreren en te laten samenwerken.  Gebruikers hebben tevens behoefte aan inzicht in de status van alle systemen.

Bij Wetec hebben we de overtuiging dat alle elektrische systemen alleen optimaal kunnen (samen)werken wanneer ook de W installatie is geïntegreerd in de smart oplossing.

Hiervoor heeft Wetec haar eigen WETEC platform ontwikkeld dat live inzicht geeft in het energiemanagement van uw gebouw en zelf berekent wat de optimale verhouding is tussen energiebehoefte en opwekking.

Living

Wilt u meer weten?

Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op.

MARKTEN