Bij Wetec verhogen we het rendement van schepen.

We ontwikkelen, leveren en installeren alles wat hiervoor nodig is.

MARITIEM

De verdere verduurzaming van de maritieme industrie lijkt onontkoombaar. Denk aan een duurzaamheidslabel voor binnenvaartschepen, 80% brandstofbesparing op generatoren en 100% emissie loze voortstuwing van schepen. Voor de elektrificatie van schepen kun je denken aan elektrische aandrijvingen en energieopslagsystemen. Het verminderen van brandstofuitstoot van generatoren tot het plaatsen van zonnepanelen voor het opwekken van energie.

Dieselmotoren worden steeds vaker vervangen door elektrische aandrijvingen, uiteraard ook gestuurd door wet- en regelgeving vanuit de overheid. Dit hebben we voor een groot aantal bestaande schepen mogen realiseren.

Bij Wetec verhogen we het rendement van schepen en we ontwikkelen, leveren en installeren alles wat hiervoor nodig is. Zo bedenken we slimmere manieren om schepen aan te sturen en maken gebruik van onze eigen ontwikkelde software.

We hebben inmiddels al een groot aantal projecten binnen de maritieme sector aangepakt op het gebied van elektrificering. Zo hebben we inmiddels het vijfde elektrisch aangedreven nieuwbouwschip gebouwd.

L

Lierinstallatie

Krachtig, Schoon, Regeneratief,
Precies

L

Elektrische voortstuwing

L

Diesel generator

L

Besturingsinstallatie

L

Accupakket

Wilt u meer weten?

Bekijk dan onze projecten of neem contact met ons op.

MARKTEN