Lorem ipsum dolor
sit amet, onsectetur
adipiscing elit.

Mauris ut imperdiet nisi.

Oplossingen voor

Verwarmen en koelen

pomp1

Energieopslag

pomp2

Energieopslag niet
ontbrandbaar

Wanneer u investeert in een accuopslagsysteem dan heeft u altijd stroom wanneer u dat wenst. Dat is een luxe die vandaag de dag nog niet iedereen zich kan permitteren, maar het geeft u een enorm stuk vrijheid. U bent uw eigen energiemaatschappij.

• Geen grondboring of onaantrekkelijke buitenunit nodig
• Energieneutraal systeem
• Zeer stil en efficiënt
• Uit voorraad leverbaar

Alle mogelijkheden binnen Living

installatie 1

Installatie

Wij bouwen geen huizen, maar maken huizen wel helemaal af. Wetec zorgt…

installatie 1

Domotica

Ieder huis dat tegenwoordig gebouwd wordt, heeft enige vorm van domotica…

installatie 1

Beveiliging

U bepaalt wie er welkom is. Met onze moderne veiligheidsoplossingen…

installatie 1

Energieopslag

Steeds meer mensen leggen zonnepanelen op het dak. Dat is een goede…

installatie 1

De Smart Home Energy App

Hoeveel energie heeft uw huis nodig en wanneer precies? Dat is een…

installatie 1

Energieopwekking

Met zonnepanelen (PV) of een compleet PVT-systeem kunt u energie opwekken…

installatie 1

Verwarmen en koelen

Een aangename huistemperatuur in alle seizoenen van het jaar…

Wat kan smart living voor jou betekenen

Beweeg de slider door de tijd heen, om te zien hoe smart living door de dag heen werkt.

Energieneutraal wonen op een comfortabele wijze.

Wonen is bij Wetec sinds jaren synoniem voor zorgeloos genieten. Wij maken wonen comfortabeler, veiliger en zuiniger en dat doen we met een duurzaam oog voor de toekomst. Bij alles wat we ontwikkelen, bouwen, programmeren en onderhouden, richten we ons 100 procent op de wensen van de klant. Het resultaat is een optimale mix van dagelijks gebruiksgemak, rendement en duurzaamheid, een huis dat naadloos past en flexibel mee kan groeien met de bewoners. De kennis en ervaring die we jarenlang hebben opgebouwd binnen de maritieme sector en de machinebouw, geeft ons een technische voorsprong die maakt dat wij verder kunnen gaan waar anderen stoppen.

Wij maken optimaal gebruik van alle hedendaagse technische mogelijkheden en ontwikkelen daar met onze eigen engineeringafdeling op door. Het toepassen van de modernste technieken – zoals energieopslag in accu’s in combinatie met zonnepanelen, een warmtepomp, warmteboilers, autolaadsystemen etc. – vraagt om een partner met kennis van zaken.

Door het toepassen van home automation (smart home) mét een off-grid systeem ontstaat een totaal nieuwe manier van maximaal energieneutraal wonen op een comfortabele wijze. Met allemaal op zichzelf staande deeloplossingen die niet goed op elkaar zijn afgestemd, gaat letterlijk en figuurlijk een hoop energie verloren. Mensen willen zorgeloos genieten en niet als een procesoperator het huis met al die verschillende systemen managen. Dat snappen wij bij Wetec en dus maken we complexe zaken makkelijk.

Wij volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en passen alles wat waarde toevoegt – na uitgebreid testen – toe in onze oplossingen. De kracht van Wetec is dat we ervoor zorgen dat we de complexiteit wegnemen en zorgen voor een geïntegreerde, werkende totaaloplossing die met één logisch platform eenvoudig te bedienen is. Wij zijn uw garantie dat het werkt en geven gebruikers/bewoners middels een handige app helder inzicht in de status van alle systemen. Met deze app heeft men de volledige regie, altijd en overal. Maximaal bedieningsgemak van verwarming en laadsystemen tot en met verlichting, automatische rolluiken etc.

Wij maken dat alles samenwerkt, maar de praktijk heeft ons geleerd dat alle elektrische systemen alleen optimaal (samen)werken wanneer ook de W-installatie is geïntegreerd in de smart oplossing. Daarom hebben we ons eigen Wetec Smart Home Energy (Wetec SHE) platform ontwikkeld dat live inzicht geeft in het energiemanagement van uw gebouw en zelf berekent wat de optimale verhouding is tussen de energiebehoefte en -opwekking. Daar krijgt iedereen energie van!

Meer informatie?