Qpanel PVT-panelen

1 Paneel voor alles, ons PVT-paneel wekt elektriciteit én warmte op!

PVT-panelen van Qsilence Verwarm uw huis zonder gas

Qpanel PVT-paneel, een zonnepaneel en zonnecollector in één
Het Qsilence PVT-paneel is een zonnepaneel én een zonnecollector in één. De PVT-panelen maken elektriciteit en warmte tegelijk. Een alles in één oplossing die het mogelijk maakt om 100% van het gas af te gaan!

Wat is een PVT paneel 1

Qpanel PVT-panelen

Het Qpanel PVT-paneel is een kwalitatief hoogwaardig zonnepaneel zoals dat al op ontelbare daken is geplaatst voor het opwekken van elektriciteit. Qsilence heeft er alleen iets slims mee gedaan en functionaliteit toegevoegd. Er wordt nu dus niet alleen stroom opgewekt, maar er wordt via de achterkant van het zonnepaneel ook energie (warmte) onttrokken uit wind/ buitenlucht, regen en (zon)licht. Deze energie kan worden gebruikt voor zowel warmte als koeling.

Circa 70% van de opgewekte warmte wordt onttrokken uit de lucht en dat zorgt er voor dat het PVT-paneel 24/7 en 365 dagen per jaar werkt. Lees hier meer over hoe een PVT paneel werkt.

Bent u geïnteresseerd om PVT-panelen aan te schaffen?

Vraag een offerte aan

Verwarmen en verkoelen icon 01

Verwarmen en koelen

Uw woning verwarmen met Qpanel PVT-panelen kan al jarenlang, maar tegenwoordig kunt u er ook mee koelen. Handig, omdat de Hollandse zomers alsmaar warmer worden.

pvt werkt 24 7 icon 01

PVT werkt 24/7

Van de opgewekte warmte wordt 70% uit de buitenlucht onttrokken en 30% uit zonlicht. Zelfs op donkere regenachtige dagen is het PVT-systeem dus productief.

pvt geluidsloos icon 01

Fluisterstil

Qsilence PVT-panelen bevatten geen draaiende onderdelen zoals ventilatoren en daarmee is het een uiterst stille én onderhoudsarme bron voor de PVT-warmtepomp.

Met zorg geproduceerd in Nederland

Dat staat garant voor kwaliteit