Qstore warmtepompboiler

Warmte op een zeer duurzame manier.

De warmtepompboiler van Qsilence
Verwarm uw huis zonder gas

Met de Qstore boiler hebt u altijd ruim voldoende warm water in huis wanneer u het nodig heeft. De Qstore boiler is een onlosmakelijk onderdeel van het totale Qsilence PVT-systeem, waarmee u 100% van het gas af kan.

Qstore warmtepompboiler

Waarom een warmtepompboiler?

Omdat een warmtepomp met een lager vermogen verwarmt dan een cv-ketel, is opslag voor het douche/badwater nodig. In onze totaaloplossing wordt het water opgeslagen in een voor de situatie passend Qstore opslagvat (er zijn twee varianten), onze betrouwbare warmtepompboiler. De Qstore boiler werkt samen met onze PVT-panelen en PVT-warmtepomp.

Vraag een offerte aan

Hoe werkt een warmtepompboiler?

De boiler is het warmwateropslagvat. Het Qsilence PVT-warmtepompsysteem maakt warmte op een zeer duurzame manier. De warmte wordt efficiënt opgeslagen in de warmtepompboiler. Die warmte wordt gebruikt om het huis te verwarmen, maar ook voor het verwarmen van uw douche/badwater. Verduurzamen is noodzakelijk en op deze manier kan dat zonder in te leveren op het comfort. Het werkt zelfs comfortverhogend!

Qstore Odoo website removebg preview

Welke boiler
heb ik nodig?

Helemaal van het gas af met een warmtepomp en de Qstore.
Er zijn 2 type Qstore boilers voor een warmtepomp beschikbaar:

Warmtepomp boiler 200 liter:

De 200 liter boiler is vrijwel altijd toereikend voor gezinnen tot 4 personen met standaard douchecomfort (gewoon douchen en dus geen stortdouche en meerdere badvullingen achter elkaar etc.).

Warmtepomp boiler 300 liter:

De 300 liter boiler is ideaal voor grotere gezinnen of mensen die meer tapwater gebruiken. Zij hebben bijvoorbeeld een stortdouche, douchen lang of nemen regelmatig een bad.

Ook voor grotere warmwaterboilersystemen bieden we oplossingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u weten welk type warmtepompboiler het best bij uw situatie past?

Qstore warmtepompboilers 200 liter 300 liter 1

Duurzaam & onderhoudsvrij

De Qbooster warmtepomp is voorzien van de nieuwste besturingstechnologie met krachtige prestaties. De Qbooster draait zonder omkijken volledig naar uw comfortwensen. Verder kunt u de woningtemperatuur op afstand regelen of de status van het systeem bekijken, waar ter wereld u ook bent.

Het ingenieuze ontwerp en de toepassing van RVS resulteert in een lange en onderhoudsvrije levensduur. Zo kunt u jarenlang zorgeloos genieten van een warm en duurzaam huis, dankzij de Qstore boiler mét warmtepomp.