Living

Verwarmen en koelen

Een aangename huistemperatuur in alle seizoenen van het jaar zónder dat u op de energieprijzen hoeft te letten, dat klinkt haast utopisch maar is de realiteit als u kiest voor een Qsilence PVT-systeem.

PVT-systemen zijn een combinatie van een zonnecollector en een PV-paneel. Stroom, warmte en koeling uit één systeem? Wetec is geautoriseerd dealer én installateur van Qsilence. Met dit PVT-systeem wekt u 24/7 energie op door energie uit de zon, wind en buitenlucht te halen, ook ‘s nachts en in de winter. Zo kunt u geheel gasloos wonen en dit unieke systeem is ook nog eens fluisterstil, duurzaam en onderhoudsarm.

Een standaard warmtepomp maakt – hoe goed geïsoleerd ook – behoorlijk wat geluid en de unit buiten is niet echt een verfraaiing van het huis. Toch wordt het – soms ook uit onwetendheid wat er tegenwoordig allemaal nog meer mogelijk is – vaak toegepast, zelfs bij hele dure (nieuwbouw)woningen. Daar waar we daarmee te maken hebben, passen we het in onze totaaloplossing in, maar bij voorkeur leveren we onze eigen geïntegreerde warmtepompoplossing. Onze warmtewisselaar maakt gebruik van het grondpompprincipe maar dat wat normaalgesproken onder de grond zit, zit bij ons onder de zonnepanelen op het dak. Er is dus geen (kostbare) grondbron nodig, want we maken gebruik van de buitenlucht. Het gesloten circuit is gevuld met biologisch afbreekbare vloeistof, dus het is ook nog eens een bijzonder milieuvriendelijk systeem.
Verwarmen en koelen is vanaf nu een eenmalige aanschaf, want de energie die ervoor nodig is die wekt u zelf op. Iedereen praat over de noodzakelijke energietransitie, ooit. U doet het gewoon zelf, nu.

Omdat in dit systeem meerdere technieken gecombineerd worden, houden we in dit geval alles zelf in de hand. Wij zijn de installateur, maar ook de adviseur en leverancier van deze unieke totaaloplossing.

Alle mogelijkheden binnen Living

installatie 1

Installatie

Wij bouwen geen huizen, maar maken huizen wel helemaal af. Wetec zorgt…

installatie 1

Domotica

Ieder huis dat tegenwoordig gebouwd wordt, heeft enige vorm van domotica…

installatie 1

Energieopslag

Steeds meer mensen leggen zonnepanelen op het dak. Dat is een goede…

installatie 1

De Smart Home Energy App

Hoeveel energie heeft uw huis nodig en wanneer precies? Dat is een…

installatie 1

Energieopwekking

Met zonnepanelen (PV) of een compleet PVT-systeem kunt u energie opwekken…

BEVEILIGING

Beveiliging

U bepaalt wie er welkom is. Met onze moderne veiligheidsoplossingen….

Meer informatie?