Living

De Smart Home Energy app

Hoeveel energie heeft uw huis nodig en wanneer precies? Dat is een belangrijke vraag. De Wetec Smart Home Energy app geeft u antwoord. Het overzichtelijke energiepaneel geeft u volledig inzicht in het energieverbruik en de -behoefte, terwijl u daarnaast met deze gebruiksvriendelijke app ook het volledige huis (op afstand) kunt besturen.
Vrijwel iedere leverancier heeft een eigen app om de apparatuur te bedienen en als u niet oppast dan heeft u zomaar ineens een tiental apps die uw aandacht vragen. Dat is niet wat u wenst, want dan wordt u om uw huis te runnen een soort van fabrieksoperator.

Zomaar alle verschillende apps samenvoegen dat werkt niet, maar is wel wat er door sommige ‘system integrators’ wordt gedaan. Bij Wetec doen we dat anders. Wij beschikken over eigen softwareprogrammeurs die de Wetec SHE app constant doorontwikkelen, onderhouden, voorzien van extra functionaliteit én zorgen dat alles daadwerkelijk als één geheel aan te sturen is. In de Wetec SHE app integreren we al die verschillende apps en maken dat u voor alles dezelfde look and feel heeft. Een gebruiksvriendelijke, heldere user interface zorgt voor een prettige user experience. Alles overzichtelijk in één app, zo wordt wonen leuker dan ooit.

Alle mogelijkheden binnen Living

installatie 1

Installatie

Wij bouwen geen huizen, maar maken huizen wel helemaal af. Wetec zorgt…

BEVEILIGING

Beveiliging

U bepaalt wie er welkom is. Met onze moderne veiligheidsoplossingen…

installatie 1

Energieopslag

Steeds meer mensen leggen zonnepanelen op het dak. Dat is een goede…

DOMOTICA OF APP kopiëren1

Domotica

Ieder huis dat tegenwoordig gebouwd wordt, heeft enige vorm van domotica…

energieopwekking

Energieopwekking

Met zonnepanelen (PV) of een compleet PVT-systeem kunt u energie opwekken…

installatie 1

Verwarmen en koelen

Een aangename huistemperatuur in alle seizoenen van het jaar…

Meer informatie?